Kjøpsbetingelser

 

BEDRIFT:
Org.nr: 924846550
BYSTEIRA HENRIETTE STEIRA
Adr: Rubintunet 23, 1639 GAMLE FREDRIKSTAD
Mail: Info@bysteira.com
Tlf: +47 414 27 524

 

PRISER
Prisene er oppgitt i NOK og inkluderer moms, f.n. 25 % dersom ikke annet er angitt.

 

BETALING
Vi tilbyr betaling med Visa og Mastercard, Vipps, samt faktura og delbetaling gjennom Collector Bank.

GAVEKORT
Hvis du har vunnet et gavekort, da kan dette gavekortet (koden) bare brukes én gang. Gavekortet kan bare bli brukt av personen som vant gavekortet.

 

LEVERING
Varene sendes normalt påfølgende dag, så fremt varene er lagerført. Forsendelse følger normal postgang, og leveringstid er normalt på 3-5 virkedager, alt etter hvor i landet du bor. Vi sender alltid varene så raskt som mulig. Ved hektiske perioder kan lengre leveringstid forekomme. Har du gjort en bestilling med flere produkter sendes alle varer samlet. Hvis ikke annet er avtalt.

 

FORSENDELSE
Vi sender våre varer med Norsk Bibliotektransport. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret blir pakken sendt i retur til oss. Skal vi sende pakken på nytt blir kunden belastet for frakten. Alle bestillinger, der annet ikke er avtalt, sendes som postpakke som kan hentes på Postens lokale utleveringssted.*Fast frakt 99 kr gjelder kun for sendinger i Norge.

 

LEVERANSEVILKÅR
Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentet og ikke-betalte pakker vil du bli belastet med et gebyr på kr 299,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentet pakken. Uavhentet varer omfattes normalt ikke av angreretten.

 

REKLAMASJON
Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen til info@bysteira.com. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemet så fort som mulig. Hvis varen er blitt skadet under transport, må du melde dette direkte til oss slik at vi kan finne en løsning. Send oss bilder av varen og emballasjen sammen med ditt fulle navn. Ta vare på både varen og emballasjen til du hører fra oss igjen.

 

ANGREFRIST
Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere dine varer i originalemballasjen så de er hos oss innen 14 dager etter mottagelsen. Varer som sendes til oss uten originalemballasje kan ikke byttes eller returneres. Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket, ikke fest tape og adresselapp direkte på produktet! Vi anbefaler at du sender returen som Norgespakke, da de er søkbare og forsikret i postgangen. Søkbarhet og forsikring frafaller om du sender pakker som vanlig post – og postgangen vil ta lengre tid. Pakkene kan ikke sendes som bedriftspakke. Merk deg at returporto betales av deg som kunde. Vi henter ikke ut pakker som sendes til oss som oppkrav.

Returen sendes til:

BySteira
Rubintunet 23
1639 Gamle Fredrikstad
Norway

Husk å legg ved kontaktinformasjon slik at vi finner tilbake til din ordre. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris. Vær oppmerksom på at kostnader ved retur av varer påfaller deg (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

 

ENDRING I VILKÅRENE
Selger forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

 

TAUSHETSPLIKT
Alle kundeopplysninger håndteres med stor diskresjon og kommer under ingen vilkår til å spres videre til utenforstående. Har du spørsmål så ta gjerne kontakt med oss.

Kopirett © 2021 BySteira Henriette Steira    |
Webutvikling WE ARE
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down