BySteira-Termo

  349.00kr

  -30%

  På lager

  Beskrivelse

  Flasken er en dobbeltvegget termoflaske i 18/8 rustfritt stål med vakuum kobber isolering. Innerveggen er belagt med kobber for optimal mulighet for å holde drikkene varme i 12timer og kalde i 48timer.

  Volum: 500ml.

  Flasken er i matt sort, med gull-logo.

  Ta godt vare på flasken din, det finnes kun 50stk av denne.

  Frakt & levering
  LEVERING
  Vi sender alltid varene så raskt som mulig. Ved hektiske perioder kan lengre leveringstid forekomme. Har du gjort en bestilling med flere produkter sendes alle varer samlet. Hvis ikke annet er avtalt.

  FORSENDELSE
  Vi sender våre varer med Norsk Bibliotektransport. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret blir pakken sendt i retur til oss. Skal vi sende pakken på nytt blir kunden belastet for frakten. Alle bestillinger, der annet ikke er avtalt, sendes som postpakke som kan hentes på Postens lokale utleveringssted.

  *Fast frakt 99 kr gjelder kun for sendinger i Norge.

  LEVERANSEVILKÅR
  Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentet og ikke-betalte pakker vil du bli belastet med et gebyr på kr 299,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentet pakken. Uavhentet varer omfattes normalt ikke av angreretten.

  Du vil kanskje også like

  - Norskprodusert interiørdesign

  Henriette Steira

  Gründer, innehaver av BySteira
  Kopirett © 2021 BySteira Henriette Steira    |
  Webutvikling WE ARE
  usercartmagnifiercrossmenuchevron-down