HangUP BySteira hvit eik

799.00kr1,999.00kr

Beskrivelse

Veggknaggene består av laminert heltre eik. De kommer i fem ulike størrelser. Knaggene er slitesterke og tåler høy belastning, samt fukt. HangUP leveres med M6 gjengeinnsats og en kombiskru. Gjengeinnsatsen gjør at ulike festemidler kan benyttes avhengig av veggmaterialet og monteringssted. Knaggene pusses og poleres. Disse variantene er i hvitoljet eik.

Størrelser på knaggene:

Mini 12 x 14,2 x 8cm
Small 15 x 17,3 x 8cm
Medium 18 x 21 x 8cm
Large 25 x 29 x 12cm
(Big) Large 36 x 42 x 12cm

Frakt & levering
LEVERING
Vi sender alltid varene så raskt som mulig. Ved hektiske perioder kan lengre leveringstid forekomme. Har du gjort en bestilling med flere produkter sendes alle varer samlet. Hvis ikke annet er avtalt.

FORSENDELSE
Vi sender våre varer med Norsk Bibliotektransport. Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret blir pakken sendt i retur til oss. Skal vi sende pakken på nytt blir kunden belastet for frakten. Alle bestillinger, der annet ikke er avtalt, sendes som postpakke som kan hentes på Postens lokale utleveringssted.

*Fast frakt 99 kr gjelder kun for sendinger i Norge.

LEVERANSEVILKÅR
Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss. For uavhentet og ikke-betalte pakker vil du bli belastet med et gebyr på kr 299,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentet pakken. Uavhentet varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Du vil kanskje også like

- Norskprodusert interiørdesign

Henriette Steira

Gründer, innehaver av BySteira
Kopirett © 2021 BySteira Henriette Steira    |
Webutvikling WE ARE
usercartmagnifiercrossmenuchevron-down